Escoltar

Universitat Internacional d'Estiu ISU-UIB 2016

folleto       brochure    

 

  La Universitat Internacional d'Estiu de la Universitat de les Illes Balears ISU-UIB 2016 s'adreça a estudiants universitaris que volen seguir un curs intensiu de llengua i cultura espanyoles. La Universitat Internacional d'Estiu (ISU) ofereix cursos d'espanyol que imparteix professorat del Centre Internacional d'Estudis d'Espanyol en els seus diferents nivells. L'oferta de classes d'espanyol es complementa amb els Tallers de Cultura Espanyola.

A més, un conjunt de visites culturals i recorreguts històrics i paisatgístics apropen l'alumnat a la realitat cultural pròpia, la de les Balears, i l'ajuden a enriquir la seva estada al llarg d'aquest mes estiuenc.

Objectius

La Universitat Internacional d'Estiu ofereix a l'alumnat

  1. Millorar les seves aptituds lingüístiques en l'idioma espanyol.
  2. Conèixer la cultura espanyola i la cultura pròpia de les Illes Balears -arrelada en una llarga tradició que té la llengua catalana com a mitjà de comunicació- a través de l'art, l'arqueologia i la literatura.
  3. Aprendre l'idioma i la cultura a través d'activitats en què els estudiants s'involucrin i gaudeixin de noves experiències.
  4. Recórrer el paisatge i prendre contacte amb la societat de les Illes Balears mitjançant excursions i visites a diversos llocs d'especial interès.