Escoltar

"Construir contextos. Escenografies de l'entorn". Cicle de conferències en el marc de l'INSÒLIT - Festival d'Intervencions Efímeres als Patis de Palma

El cicle de conferències s'emmarca en l’ INSÒLIT, Festival d’Intervencions Efímeres als Patis de Palma que és una iniciativa de la Plataforma d’Iniciatives per a l’Acció Cultural La Insòlita, organitzat pel Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca i amb el suport d'institucions com l’Ajuntament de Palma, la Universitat de les Illes Balears, el Col·legi Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears o l’Escola de Disseny de les Illes Balears, entre d'altres. El festival, que se celebrarà del 3 al 6 de juliol, neix de la voluntat de posar en relació tres aspectes clau al nostre territori: la cultura, el patrimoni i la creativitat, focalitzant la seva acció a la ciutat de Palma, al nucli antic, on convergeixen aquests tres factors.

Així doncs, aquest cicle de conferències dirigit a tots els públics té com a objectiu la reflexió sobre el territori i la creativitat, sobre el lligam entre la nostra terra i la cultura, no com un mer teló de fons, sinó des d’un punt de vista proactiu, on patrimoni i territori esdevenen ingredients essencials del projecte.

El dijous 4 i el divendres 5 de juliol de 2019

Hora

De 18 a 20.30 hores

Lloc

Sala d'actes del Col·legi Oficial d'Arquitectes de les Illes Balears (COAIB). C/ de la Portella, 14 Palma

Programa

Dijous 4 de Juliol. EMBOLCALLS I CRISÀLIDES

18:00h   Inauguració

18:15h    L’ordre del lloc. Ripoll-Tizón, Arquitectes

19:00h   Intervencions Efímeres. Els autors participants a la Edició 4 de l’INSÒLIT explicaran les seves intervencions efímeres. 

19:45h   Construint tangències. Marta Armengol (directora d’art i arquitecta)

20:30h   Cervesa al pati amb Rosa Blanca

Divendres 5 de Juliol. PAISATGES VISUALS

18:15h   Construint entorns d’identitat. Gabriel Alomar (geògraf)

19:00h   Intervencions Efímeres. Els autors participants a la Edició 4 de l’INSÒLIT explicaran les seves intervencions efímeres.

19:45h   Disseny entre bambolines. Rafa Roses (dissenyador gràfic).

20:30h  Performance. Descripció d’un paisatge. Anna Berenguer 

21:00h   Cloenda i vermut amb La Vermutera

Inscripcions

Activitat gratuïta, prèvia inscripció (nom, llinatges i número de DNI) al correu electrònic sac@uib.cat.

Organitzen