Eleva els teus apunts a un altre nivell: del puf al wow!

 II UE

Lloc
en línia
Places
25 alumnes
Dies
del 19 al 23 de juliol de 2021.
Horari
Videoconferències: dilluns 19 a les 17 hores i divendres 23 a les 13 hores
Durada
10 hores
Destinataris
Professors universitaris i no universitaris que vulguin millorar la manera com donen apunts als estudiants, així com la maquetació per a altres documents o recursos didàctics.
Hores FPP
10 hores
Preu
Professorat UIB: gratuït. Altres membres de la comunitat universitària, estudiants, desocupats i jubilats: 28 euros. Altres col·lectius: 45 euros.

 Matrícula

 

Matrícula oberta                                                                Programa per descarregar

 

Professor

Pep Rovira. Arquitecte i expert en comunicació visual.

Introducció

 Aprèn de manera ràpida i senzilla la maquetació d’apunts i documents amb eines gratuïtes que et permetran crear documents més visuals i útils per als teus alumnes. Amb aquest curs, dissenyaràs els apunts que t’hauria agradat tenir quan eres alumne i que ara serviran als teus estudiants presencials, en línia o semipresencials. 

Objectius 

Aprendre a crear apunts de les nostres assignatures tenint en compte criteris de llegibilitat, narrativa i comunicació, des del rigor que necessita cada matèria.

Programa

  1. Per què maquetar uns apuntes.
  2. Què tenir en compte per organitzar la informació visual i escrita en els meus apunts.
  3. Amb quines eines puc fer-ho; inclou eines gratuïtes.

Metodologia

El curs es planteja d’una manera molt flexible i dinàmica, en format en línia per adaptar-nos als nous temps i perquè tothom pugui seguir el curs al seu ritme. Amb vídeos curtets, els alumnes aprendran diverses eines i conceptes clau per organitzar la informació d’una manera més visual. Finalment, per poder fer un seguiment personalitzat i proper, hi haurà dues videoconferències per resoldre dubtes i fer correccions sobre les pràctiques que s’han de fer durant el curs.

Hores de formació permanent del professorat

Aquesta activitat  ha estat homologada amb 10 hores, segons consta a la Resolució de la Comissió de Formació del Professorat de la Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, de 13 de maig de 2021.

Llengua vehicular

Castellà

 Matrícula